ALS. DAN.

Ik heb lang gedacht: ALS IK MAAR.. DAN:

Ik schiep voorwaarden voor mijn succes als eigen ondernemer. Die ruimte om niet succesvol te zijn creëerde ik ook altijd en is er nog steeds. Gelukkig maar want het is voor mij het bewijs dat je kunt aantrekken wat je hart je ingeeft.

Mijn hart verlangde ernaar mezelf te zijn. Het op mijn manier te doen. Mij niet aan te passen en mijn eigen tempo te bepalen. En vooral eerst te investeren in huisje, boompje, beestje 🍀. Mijn thuisbasis.

Mijn ego wilde zakelijk succes en kreeg het niet en bedacht daarom redenen waarom het nog niet mijn tijd is.

Hoe ongemakkelijk ik me er soms ook onder voel dat ik niet kan meekomen met ‘de rest’, als in de succesvolle ondernemers, ik blijf mijn hart volgen.

Door je ego de regie te geven raak je jezelf kwijt.

Door je hart de regie te geven raak je de controle kwijt.

Dat laatste is op de korte termijn veel minder prettig dan jezelf verliezen en daarmee volgens mij de belangrijkste reden dat zoveel mensen niet dichtbij zichzelf staan vandaag de dag.

Leid jezelf.
Terug naar jezelf.