Mijn medewerker is ziek, wat nu?

Mijn medewerker is ziek, wat nu?

Sander van Kranenburg schreef er een e-book over. Na het lezen vandaag van dit e-book reageerde ik naar Sander met de volgende tekst.

Hi Sander, Mooi hoor. Ik heb hem in 1 keer uitgelezen. Super waardevol. Ik ben nog maar recent in het vak gerold en heb zeker nog niet alle kennis paraat. Ik weet het wel overal te vinden maar zoals jij het hebt gebundeld is erg fijn. Ik save hem op mijn computer en zal er vaker nog even naar kijken. Fijne dag. Gr. Simone

In dit e-book deelt hij de kennis die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan. Na het lezen van dit boek heb je een idee over de kosten en risico’s van verzuim. En wat er aan te doen is. Je weet wat je rechten en plichten zijn als werkgever.

Wil jij hem ook in je inbox hebben, vraag hem dan aan via zijn website (www.vkris.nl) of door hem toe te voegen op Linkedin en naar zijn e-book te vragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.