GRATIS SESSIE

Gratis hart-tot-hart sessie (telefonisch)

Ervaar jij een probleem en wil je die gebruiken voor het vergroten van je hartbewustzijn? Zodat je de omstandigheden gaat aantrekken die jou (opnieuw) gelukkig stemmen. Meld je dan aan voor een gratis telefonische hart-tot-hart sessie van 30 minuten. Gedurende deze waardevolle 30 minuten stem ik mij af op jou en datgene wat jij last van hebt. Dat kan werkelijk van alles zijn: een relatieprobleem, een gezondheidsprobleem een financieel probleem een zakelijk probleem, etc.  Uitgangspunt is dat je ergens last van hebt, dat je bereid bent om naar binnen te blikken en aan zelfreflectie te doen én het verlangen hebt om de situatie om te buigen in een (meer) gewenste.

Meld je aan via onderstaand contactformulier

Vul onderstaande gegevens in. Na ontvangst mail ik je een intake formulier en een aantal opties.

Wat levert het je op?

Na ons gesprek ben je je bewust van wat jij zelf kunt doen om de situatie waar je last van hebt om te buigen in een (meer) gewenste. Door hier gericht mee aan de slag te gaan, vergroot jij je persoonlijke welzijn, zakelijke succes en maatschappelijke impact. 

⑴ Met mijn aanmelding geef ik toestemming aan Simone Kuiter Hartbewustzijn Coach om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de Privacy Verklaring.