Simone Kuiter | Amersfoort | 1974

“Travel light, live light, spread the light, be the light.” – Yogi Bhajan

Zelfrealisatie

Sinds 2003 heb ik een passie voor zelfrealisatie. Ik omschrijf het graag als een innerlijke reis die we, alleen en met elkaar, afleggen en die ons op onze bestemming brengt: leven en werken in overeenstemming met wie we in essentie ZIJN (our inner light).

Ons vertrekpunt is het moment waarop een ingrijpende gebeurtenis óf een voor ons bijzonder persoon, jou en mij (opnieuw) bewust maakt van ons ware zelf. We moeten ons daar wel voor openstellen, anders gebeurt er vrij weinig.

Crisis

Aangezien (deels) onbewuste mensen graag eerst willen vastlopen met zichzelf, gaat er meestal een individuele / collectieve crisis vooraf aan onze ‘wake up’ momenten. We durven ons namelijk pas (verder) te openen voor een nieuwe werkelijkheid, die ons meer gezondheid en geluk zal brengen, nadat we een korte of langere donkere periode van verwarring, onrust, ontevredenheid, zwaarte, ziekte, verlies, o.i.d. hebben doorgemaakt. Omdat het gevoel van onmacht en daarmee de bereidheid tot verandering dan het grootst is. Het is normaal dat we in ons leven periodes van licht en donker afwisselen, zo evolueren we als mens, organisatie en samenleving.

Mijn gave

Ik kan jou in contact brengen met je ware zelf en bijstaan op je reis van zelfrealisatie. Dat doe ik met liefde en volledig intuïtief. Van hart tot hart.

“All people strive to deepen their relationship with their innermost, true self.”
– Sanaya Roman

Op het moment dat jij (opnieuw) de verbinding hebt ervaren met je essentie (your inner light), verlangt dat van je dat het zich gaat versterken en uitbreiden. Dit verlangen kun je voelen in je hart. Als je eenmaal dit verlangen hebt gevoeld, is er geen weg meer terug. Vanaf nu ga je je hart achterna. Een transformatieproces van vallen en opstaan volgt.

Door je hart te volgen open je nieuwe deuren en creëer je nieuwe mogelijkheden en kansen. Waardoor je verschillende fases van bewustzijnsgroei gaat doormaken, die jou helpen om je leven en je werk meer en meer in lijn te brengen met wie jij in essentie bent.

Enjoy the ride

Je zult je vele malen gezonder en gelukkiger voelen dan voorheen. Ongeacht je feitelijke omstandigheden, die misschien niet zo snel zullen veranderen als je zou willen. Geef jezelf en de ander vooral de tijd en de ruimte. We zijm immers op reis!

Mijn eigen reis begon op 14 september 2003. Ik was net 29 geworden. Lees mijn verhaal.