ZELFREALISATIE

JE HART IS JE INNERLIJKE GIDS OP JE REIS VAN ZELFREALISATIE

Wanneer jouw reis start dat weet je niet. Achteraf kun je vaak wel een omslagpunt duiden. Dat moment heeft weinig met je leeftijd, afkomst, opleiding, functie, levenservaring o.i.d. te maken. 

Zelfrealisatie is volgens Abraham Maslow het hoogste niveau van psychologische ontwikkeling dat bereikt kan worden wanneer de primaire en groeibehoeften bevredigd zijn, en de ‘verwerkelijking’ van het volledige persoonlijke potentieel plaatsvindt.

“What a man can be, he must be. This need we call self-actualization.” -Abraham Maslow –

VERVOLMAKING

Gedurende je reis van zelfrealisatie kom je in meer en meer in contact met je ware zelf en leer je meer en meer te vertrouwen op je innerlijke leiding. Het is een diepgaand transformatieproces met als doel jouw eigen vervolmaking. Dat kan een leven lang duren.  

Je ware zelf is de liefdevolle en vredige stilte in jezelf.

GEESTELIJKE VOLWASSENHEID

Wanneer je deze liefdevolle en vredige stilte in jezelf ervaart kun je je hart horen ‘spreken’. Hiernaar luisteren is essentieel. Je hart staat namelijk in verbinding met je Hogere zelf

Je Hogere zelf is een super intelligent collectief hoger bewustzijn dat jou stap voor stap kan helpen het beste in jezelf, anderen, je organisatie en de samenleving omhoog te brengen. 

Door consequent te handelen naar wat je hart jou ingeeft te doen of te laten, vervolmaak jij jezelf en ontdek je hoe jij anderen mag gaan dienen op hun reis van zelfrealisatie. Zo trekken we elkaar omhoog naar een nieuwe fase van geestelijke volwassenheid

Leid jezelf.
Terug naar jezelf.