OVER MIJ

Ik help jou graag je UITZONDERLIJKE KRACHT te omarmen en tot ONGEKENDE PRESTATIES te komen. Zowel in de privé- als werksfeer.

Op 14 september 2003 had ik een bewustzijnsverruimende ervaring. Sindsdien weet ik dat er een Hoger Bewustzijn bestaat waarmee ik mij op elk moment kan verbinden.  

Afgestemd op mijn Hogere Zelf

Door met mijn aandacht naar binnen te reizen, naar de innerlijke stilte in mijzelf, kom ik in contact met mijn Hogere Zelf. Mijn Hogere Zelf leidt mij door het leven via mijn innerlijke stem. Het helpt mij stap voor stap: 

  • mijn problemen op te lossen (zelfheling);
  • mijn mogelijkheden optimaal te benutten (persoonlijke transformatie);
  • mijn doelen te behalen / dromen te verwezenlijken (droomdoel realisatie).

Uit verbinding

Het zou mooi zijn om te vertellen dat ik alleen nog vanuit verbinding met mijn Hogere Zelf in actie kom. Helaas is dat niet mijn werkelijkheid. En daarin ben ik niet de enige. 

Onbewust

Veel mensen zijn zich of niet bewust van hun Hogere Zelf of ze houden hun bewustzijn niet hoog door te doen wat daarvoor nodig is.  Je bent je dan onbewust van je kracht en je vermogens. Je wordt geleid door je verstand en / of emoties in plaats van door je Hogere Zelf, waardoor je niet het beste van jezelf naar buiten brengt. 

Als je verstand en / of emoties de regie hebben in je leven en je werk, dan sta je als mens niet in je kracht,, waardoor je jezelf enorm beperkt. Alleen door ‘in te tunen’ op je Hogere Zelf en van daaruit in actie te komen, kun je tot ongekende prestaties komen.

Moederschap

De eerste jaren na mijn ervaring hoefde ik er nauwelijks iets voor te doen om me af te stemmen op mijn Hogere Zelf. Sinds ik moeder ben van twee jongens (2015 en 2016) moet ik er meer moeite voor doen. Het gaat niet meer vanzelf. Het mooie hiervan is, dat ik heel goed het verschil weet tussen in en uit verbinding zijn en dat ik juist daardoor anderen zo goed kan helpen.